Publicaties

De vluchteling: spiegel of gevaar?

A Syrian refugee holds a baby in a refug...A Syrian refugee holds a baby in a refugee camp set in the town of Harmanli, south-east of Sofia on November 12, 2013. Bulgaria's asylum centres are severely overcrowded after the arrival of almost 10,000 refugees this year, half of them Syrian. The influx has fuelled anti-immigrant sentiment in a country already struggling with dire poverty. AFP PHOTO / NIKOLAY DOYCHINOVNIKOLAY DOYCHINOV/AFP/Getty Images

Op 20 december 2015 sprak Enis Odaci de jaarlijkse Stork Lezing uit . De Storklezing is een initiatief van oud-stadsdichter John Heymans en de stichting Hengelo Leest. Het is een jaarlijkse voordracht van een (oud)-Hengeloër die zich op maatschappelijk en/of cultureel gebied heeft onderscheiden, en die zich betrokken voelt bij het wel en wee van deze stad. Thema dit jaar was: vluchtelingen en angst. De gehele tekst is na te lezen op de website van Humanislam. Meer info over de Storklezing is te vinden op de website van Hengelo Leest.

Laat een bericht achter