Zeven Zuilen

Boekpresentatie De Zeven Zuilen!

Op 19 november 2015 was de presentatie van De Zeven Zuilen, het levensbeschouwelijke interview-boek dat Herman Koetsveld en Enis Odaci samen hebben geschreven. Bijgevoegd een mooi fotoverslag met dank aan Gé Klein Wolterink!

Het was een prachtige avond in een prachtig huis en met prachtige mensen, van ver en nabij. Speciale dank gaat uit naar burgemeester Sander Schelberg, die een mooi pleidooi hield voor geloof vóór de voordeur. En ook dank aan Kees Schafrat van Broekhuis Hengelo en Pieter de Boer van Berne Media.

Zonder de geïnterviewde personen was er helemaal geen boek dus veel dank aan Nuweira Youskine, Mounir Samuel, Ruard Ganzevoort, Lody van de Kamp, Ad Verbrugge, Karin van den Broeke en Marije de Jong. De redactie was in handen van de uitstekende Renske Houweling.

Het boek is te bestellen bij Boekhandel Broekhuis en de bekende online kanalen, w.o. via Berne Media.

Recensies:

 

 

2 Reacties

Laat een bericht achter