Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Islamkenner Enis Odaci en de Hengelose predikant Herman Koetsveld laten zich regelmatig horen in het maatschappelijke debat rond interreligieuze thema’s. Nu zijn ze op internet gestart met een serie Longreads: onder de noemer De Zeven Zuilen houden ze interviews met bekende opiniemakers. De Zeven Zuilen zijn zeven citaten - uitspraken van mensen die een vergaande invloed hebben gehad op de samenleving van toen en nu. Koetsveld legt uit wat het idee erachter is.

Islamkenner Enis Odaci en de Hengelose predikant Herman Koetsveld laten zich regelmatig horen in het maatschappelijke debat rond interreligieuze thema’s. Nu zijn ze op internet gestart met een serie Longreads: onder de noemer De Zeven Zuilen houden ze interviews met bekende opiniemakers. De Zeven Zuilen zijn zeven citaten – uitspraken van mensen die een vergaande invloed hebben gehad op de samenleving van toen en nu. Koetsveld en Odaci leggen uit wat het idee erachter is. Luister hier.

Vanaf 19 november 2015 kunt u de interviews lezen in het boek De Zeven Zuilen, te bestellen via Berne Media of stuur ons een e-mail.

De Zeven Zuilen

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin