Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Beste lezer,
wij vinden dit hèt moment om in ons gezamenlijke hoekje onze nieuwjaarswens met je te delen.

Wij wensen dat je soms verwacht, soms onverwacht een ontmoeting met een ander zult hebben, waar je je hart aan ophaalt. Wij wensen dat je momenten beleeft, dat je alle zorgen kunt loslaten, al is het voor even. Dat je iemand in de ogen kijkt en op dat moment voelt dat je helemaal gekend en geliefd bent.

Wij wensen dat je met al de miskleunen en stommiteiten – die je zonder twijfel weer begaat – ook de kracht van vergeving en verzoening blijft ervaren. Dat je je angsten onder ogen durft te komen, omdat je de eindeloze bron van jouw vertrouwen leert aanboren. Wij wensen dat je je kortzichtige oordelen opschort, omdat je bent gaan inzien dat die oordelen zomaar kunnen uitgroeien tot torenhoge muren tussen jou en familieleden, vrienden en/of onbekenden. Dat ziekte en alle rottigheid van het leven je niet onderuit halen, maar je doen groeien in wie je ten diepste bent.

En wij wensen je de ervaring toe dat het waar is dat je gelukkig wordt als je werkelijk aandacht voor een ander hebt. Wij wensen dat dit nieuwe jaar vrede, selaam, sjaloom jouw leven kleurt… verdikke, we zitten al aan onze 220-woorden limiet. We bedoelen kortom: een heel Gelukkig Nieuwjaar!

Meer info?

Hengelo’s Weekblad – Wegener media
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin