Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Beste Enis, hoe bevalt het nieuwe jaar tot op heden? Het nieuwe jaar bevalt tot op heden prima. Alle vingers en ledematen zitten er nog aan. Kinderen zijn gezond, ik werk als ZZP’er bij fijne opdrachtgevers, ik schrijf artikelen voor diverse media. En niet te vergeten, ik ben gelukkig getrouwd. Wat mij betreft mag de tijd wel stilgezet worden.

Beste Enis,
hoe bevalt het nieuwe jaar tot op heden?

Het nieuwe jaar bevalt tot op heden prima. Alle vingers en ledematen zitten er nog aan. Kinderen zijn gezond, ik werk als ZZP’er bij fijne opdrachtgevers, ik schrijf artikelen voor diverse media. En niet te vergeten, ik ben gelukkig getrouwd. Wat mij betreft mag de tijd wel stilgezet worden.

Het kan ook anders, besef ik maar al te goed. Mensen die thuis een ziek familielid hebben, bijvoorbeeld. Of mensen die thuis zonder werk zitten, en aangewezen zijn op hulpverlening van de overheid. Wat te denken van mensen die in een scheiding zitten en de gevolgen daarvan voor hun familie moeten ondergaan. Voorspoed en tegenslag gaan hand in hand. Ook 2014 zal ons een flinke portie pech opleveren, daarvan ben ik overtuigd.

Hoe gaan wij om met de cyclus van geluk en ongeluk? Blijven we in een hoekje zitten en wachten we tot de storm overwaait? Of rechten we onze rug, kin omhoog, en lopen we in weer in wind recht af op een nieuw doel in ons leven? Wat we ook doen, laten we eenvoudig beginnen met elkaar het goede blijven wensen. Niet alleen in de eerste week van het nieuwe jaar, maar élke week.

Daarom, beste lezer, inwoner van Hengelo, toevallige passant, kniesoor, rasoptimist, angsthaas en lefgozer: ik wens u in 2014 het allerbeste. En af en toe het slechte, zodat u het goede weer kunt waarderen.

Meer info?
Hengelo’s Weekblad – Wegener media

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin