Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Beste Enis,
jij en ik staan binnenkort in het Rabotheater – wie had dat durven dromen?

Inderdaad, als je mij vijf jaar geleden had gevraagd waartoe onze samenwerking zou leiden, was ik niet verder gekomen dan het samen drinken van een kopje thee of een potje schaak bij jou thuis.

Maar zoals zo vaak in het leven, dingen gaan anders dan we denken. Inmiddels zijn we in menig zaaltje wezen spreken en preken, hebben we veel gepubliceerd, we zijn op radio en TV geweest en hebben nog wel meer leuke en inspirerende dingen meegemaakt. De kritische noten zijn er natuurlijk ook, maar die zijn veruit in de minderheid. Twee mannetjes uit Twente die zoeken naar inspiratie, zo zou je ons wel kunnen samenvatten. Aardappelen en Couscous, samen in een kookpan!

En nu zijn we voor het theaterprogramma “Twenspiratie” gevraagd om onze vragen en onze antwoorden voor deze tijd uit te beelden. Twenspiratie staat voor Twente en Inspiratie. Samen met een aantal andere bekende Twentenaren vertellen we over wat onze klok doet tikken, wat ons inspireert. Mooi, toch? En spannend. Want theater is toch wel heel iets anders dan het geven van een lezing of het schrijven van een tekst.

Toch staan we daar en we nodigen alle lezers van het Hengelo’s Weekblad uit om op 12 juni a.s. te komen naar het Rabotheater in Hengelo. Kijk op de website www.twenspiratie.nl voor meer info. Heel graag tot dan!

Meer info?
Deze column is op 26 mei 2015 gepubliceerd in het Hengelo’s Weekblad.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin